veganerie

univers vegan

Sa mergem la cules de leurda

blog_big_ai

Sosirea primaverii si aparitia primelor raze de soare ne cam indeamna sa iesim afara, in aer liber, ca sa ne bucuram de aerul proaspat si caldut, dar si de mireasma primelor plante care rasar in aceasta perioada. Intre acestea se numara si leurda pe care as numi-o minune dumnezeiasca daca iau in considerare proprietatile ei curative perfect adaptat la momentul biologic prin care trece organismul uman acum, la sfarsitul iernii.

Va propun, asadar, sa iesim din casa si sa ne indreptam pasii spre cele mai apropiate paduri unde, daca a aparut deja vegetatia atunci primele frunze verzi care ies in evidenta sunt exact cele de leurda. Culegeti-le si consumati-le cat mai proaspete, sub forma de salate, ca sa va bucurati de o cura de detoxifiere, regenerare celulara, remineralizare a aorganismului si o fluidizare a sangelui, absolut necesare dupa o iarna grea, rece si incarcata de alimente care au fost, de cele mai multe ori, prea putin sanatoase.

Pentru mai multe detalii legate de petrecerea timpului liber, primavara, la o partida de cules leurda, va invit sa cititi articolul scris de Florin Nan pe website-ul veganerie.ro: Haideti la cules de leurda!

Single Post Navigation

Leave a comment

A Stairway To Fashion

imagination is the key

Lista de Dorinte

Cum visurile tale devin realitate

Artele şi ştiinţele vieţii

Safiriu e sufletul meu, călător impregnat cu tainice lumi, amuş un catarg cu peri mătăsoşi, mânezi o crisalidă de cerneală.

Picaturi Cristaline

Fericirea este un legamant intre gand si fapta !

Adevar si Credinta

Daca ateismul este o religie, atunci sănătatea este o boală!!!

WishList

How to make wishes come true :)

Trezire divina

Privesc la frunza frematand, si floarea-i alba leganata, Prin care gand eu ma scufund in care fapt ma inalt deodata

veganerie

univers vegan

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.